Keresés
Close this search box.

‹ OUR SOLUTIONS

Ipari szoftverfejlesztés

Az Auware Engineering jelentős tapasztalattal rendelkezik innovatív és felhasználóbarát, kifejezetten az ipari automatizáláshoz tervezett szoftvertermékek fejlesztésében.

Szoftvermegoldásaink könnyen módosíthatók és testreszabhatók, ezáltal minden ügyfelünk igényeit kielégítik.

Szoftvertermékeink kisebb termelőeszközöket támogató megoldások széles skáláját tartalmazzák, például PLC-kről excel fájlokba történő adatmentést lehetővé tevő eszközöket. Szorosan együttműködünk a kisvállalkozásokkal, testreszabott szoftvercsomagokat kínálva nekik működésük javítása és céljaik elérése érdekében. Csapatunk jártas az ügyfelek egyedi igényei alapján történő szoftverfejlesztésben és az ipari vezérlők kijelzőinek beállításában. Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelő, kiváló minőségű szoftvertermékeket szállítsunk le.

Alapos helyszíni tesztelést végzünk az ügyfél telephelyén, hogy megoldásaink megfeleljenek a legmagasabb szintű normáknak. Nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit, és felhasználjuk azokat szoftvermegoldásaink tökéletesítéséhez és javításához. Miután a szoftver végleges verzióját elfogadtuk, átfogó képzést és dokumentációt biztosítunk az alkalmazottak számára, hogy ügyfeleink könnyen integrálhassák a szoftvert műveleteik során.

MEGOSZTÁS

Több megoldás