Keresés
Close this search box.

‹ OUR SOLUTIONS

Ipari automatizálási gépek tervezése és építése

Az Auware Engineering Kft. automata és félautomata gépek tervezésére és gyártására specializálódik, ezeket persze az ügyfelek igényeihez és elvárásaihoz igazítva.

Legyen szó egyszerűbb szerelő állomásról vagy akár komplex, több robotos automata celláról, a cég tapasztalt mérnöki csapata készen áll, hogy segítsen Önnek. A tervezéstől kezdve, a gyártáson és a telepítési munkálatokon át, a garanciális szervíztevékenységig, minden folyamatot felügyelünk.

Munkánkat az ügyfélközpontú megközelítés jellemzi, igyekszünk megérteni ügyfeleink egyedi igényeit és céljait. Tapasztalt mérnökökből álló csapatunk szorosan együttműködik az ügyfelekkel, hogy azok egyedi igényeire szabott gépeket tervezzenek. A legkorszerűbb eszközöket és technológiákat alkalmazzuk a hatékonyságot és a termelékenységet optimalizáló innovatív megoldások kifejlesztéséhez, mindezt a költségek minimálisra szorítása mellett.

Az automata gépek (át)építése különböző tevékenységeket foglal magában, ilyen például a gépész és elektromos tervezés, a projektmenedzsment, a kapcsolószekrény gyártás, a telepítés és a vezérlés csere. Képzett technikusaink a folyamat minden szakaszában - a tervezéstől és gyártástól kezdve, a telepítésen át a folyamatos karbantartásig - magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

Gépeinket tartós és megbízható működésre tervezzük, így biztos lehet benne, hogy befektetése hosszútávú értéket képvisel. Folyamatos karbantartást és támogatást is nyújtunk, hogy gépei az elkövetkező években is csúcsteljesítményen teljesítsenek.

Ha velünk dolgozik, bízhat abban, hogy egy elkötelezett szakértőgárdával működik együtt. Készek vagyunk a lehető legjobb megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek.

MEGOSZTÁS

Több megoldás