Auware_Eng_Kft_Logo_2022_light

Karrier

Az Auware Engineering a legjobb ipari automatizálási ismeretekkel és tapasztalatokkal segíti ügyfeleit vállalkozásuk átalakításában, hogy napjaink digitális és automatizált világban is versenyképesek maradhassanak.

Magasan képzett szakember-gárdánknak köszönhetően ügyfeleinknek a legmegfelelőbb megoldásokat és szolgáltatásokat garantáljuk az ipari automatizálás területén. Ha szenvedélyesen érdeklődik ezen terület iránt, és általánosságban lenyűgözi az Ipar 4.0, akkor Ön a mi emberünk! Nézzünk szembe együtt az Ipar 4.0 kihívásaival! Amennyiben csatlakozik csapatunkhoz, számos lehetősége akad majd, hogy javítsa az ügyfelek gyártási környezetét, optimalizálja a termelést, részt vegyen nemzetközi projektekben, folyamatosan képezze magát valamint velünk együtt feszegesse az automatizálás és a digitalizálás határait.

A jövő felé vezető utat a legkorszerűbb technológiákkal kövezzük ki!

A nagyobb termelési komfort és hatékonyság jövője érdekében korszerű megoldásokat fejlesztünk ki soha nem látott értékek létrehozására. Soha nem elégszünk meg a fennálló állapot fenntartásával. Folyamatosan törekszünk az ipari termelés átalakítására. Számos lehetőséggel és kihívással találkoztunk már. Az automatizálási megoldások innovációjára összpontosítva minden új kihívással szembenézünk.

Az ügyfél sikere egyben a mi sikerünk is!

Tapasztalt, képzett szakemberek vagyunk, és az ügyfél egyedi igényeit és kihívásait magunkévá téve megrendelőinkkel hosszú távú partnerségre törekszünk.
Nálunk mindig az ügyfél tartja kezében a kormányt!

Erős egyéniségek összehangolt csapata!

Az együttműködés a legnagyobb erősségünk! Meghallgatjuk ügyfeleinket, megosztjuk velük ötleteinket, és szorosan együttműködünk velük, hogy rátaláljunk a kihívásaikra passzoló legjobb megoldásokra. Egyedülálló és képzett szakemberek erős szimbiózisát képezzük együtt!

Munkatársakat keresünk!