auware-ceah-w
Keresés
Close this search box.

Rólunk

Magasan és speciálisan képzett, tapasztalt csapataink a helyi és nemzetközi műveletek, a minőség, a mérnöki munka és az innováció terén mindig az Auware Engineering megoldásainak élvonalában állnak.

A műszaki és mérnöki munkától kezdve a szoftverfejlesztésig, csapatunk változatos lehetőségeket kínál mindazoknak, akik rendelkeznek a gyártási lehetőségek növeléséhez szükséges szakértelemmel, elszántsággal és lendülettel.

Küldetésünk

Az Auware Engineering azzal a céllal jött létre, hogy magas színvonalú mérnöki és programozási szolgáltatásokat nyújtson helyi és globális szinten. Mindennapi célunk és küldetésünk, hogy rendkívüli színvonalú szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk, melyek megfelelnek az Ipar 4.0 minden követelményének és szabványának.

Víziónk

Ügyfeleinknek termelésük jövőjét biztosítjuk. Arra törekszünk, hogy az ipari automatizálási megoldásokkal kapcsolatos magasszintű szakértelmet és tapasztalatot igénylő területeken a legjobb választás legyünk az ügyfelek számára.

Az automatizálásban a jövő!

Feladatunk, hogy segítsünk rugalmasan reagálni az Ipar 4.0 izgalmas kihívásainak folyamatos fejlődésére, egyre jobban meghosszabbítva ezzel a termelés jövőjét.

Továbbra is az innováció, a tudás és a lehető legjobb megoldások, szolgáltatások útját járjuk. Ezeket követve jutottunk el idáig, és ezek kalauzolnak el bennünket a holnap kapujába!

Az Auware Engineering Kft. az Ipar 4.0 és az ipari automatizálás területére specializálódott szakmai szolgáltatások és megoldások vezető szolgáltatója. Szakértelmünk kiterjed a tervezésre, a programozásra, a projektáttervezésre, azaz retrofitálásra valamint a stratégiai tanácsadásra, így tökéletes partnerek lehetünk az Ön vállalkozása számára.

Erősségünk a gyártásoptimalizálás, a karbantartás és a szabványosítás, különösen az autóiparban. Magasan képzett, szisztematikus szakértőgárdánk kínálja szolgáltatásait és megoldásait Közép-Európa szerte elsősorban nagyvállalatok és kulcsfontosságú beszállítók számára. Nagy szakértelmet igényelő területeken tevékenykedünk, mint például az ipari vezérlések szoftverfejlesztése, az egyedi szoftverek valamint az ügyfelek egyedi igényeihez igazított automatizált gépek és robotikai cellák tervezése, gyártása és üzembehelyezése.

A rugalmasság, a professzionális megközelítés, a szakértelem,a tapasztalat, a teljes megbízhatóság és a minőség iránti elkötelezettség, az ügyfelek elégedettsége valamint a hosszú távú kapcsolat nálunk alapvetésnek számít. Ezek az értékek mélyen beágyazódtak DNS-ünkbe, minden projektünkben kamatoztatjuk őket.

Az Auware Engineering teljes gyártósorok ill. részleges berendezések globális beszállítóinak is szolgáltatásokat nyújt. Teljes felelősséget vállalunk a komplett vezérlőrendszer programozását, a helyszíni üzembehelyezést és gyártás során a helyszíni támogatást illetően, biztosítva a gyártósorok zökkenőmentes és hatékony működését.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Central European Automation Holding kulcsfontosságú tagja vagyunk, jelentősen növelve ezzel annak további erőforrásokhoz és az ipari automatizálási szolgáltatásokra és megoldásokra összpontosító, magasan képzett szakemberek szélesebb portfóliójához való hozzáférését. Testvérvállalatainkkal, az Automa CZ-vel és az Antra ID Kft-vel együttműködve bármilyen szegmensben képesek vagyunk kielégíteni ügyfeleink ipari automatizálási igényeit.