Keresés
Close this search box.

‹ OUR SOLUTIONS

Áttervezés

Az Auware Engineeringnél hiszünk abban, hogy fenntartható és költséghatékony megoldásokat kell nyújtanunk ügyfeleinknek, és az utólagos felszerelés az egyik módja annak, hogy segítsünk nekik elérni ezt a célt.

Tegyük fel, hogy Ön már több éve üzemeltet gyártó- ill. szerelősorokat, és keresi a módját, hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni egy jelentős beruházást. Ilyen esetben mi segíthetünk Önnek gépei retrofitálásában.

A régebbi gépek az ipar 4.0 szabványai alapján történő átalakításával segítünk Önnek elkerülni az új berendezések vásárlását ill. a nulláról való újrakezdést. Ez egy sokkal költséghatékonyabb megoldás, ráadásul lehetővé teszi, hogy a hulladékkeletkezés és az energiafogyasztás minimalizálásával csökkentse ökológiai lábnyomát. Retrofit szolgáltatásaink izgalmas alternatívát jelentenek a hagyományos RPG-vel szemben, lehetővé téve, hogy a gyártási folyamatokat jelentősebb megzavarása nélkül korszerűsítse meglévő ipari infrastruktúráját.

Szakemberekből álló csapatunk jártas a retrofitálásban, és azzal is tisztában vagyunk, hogy mennyire fontos a régi rendszerek új funkciókkal, technológiai megoldásokkal történő kiegészítése. Megközelítésünk célja az üzleti folyamatok folytonosságára gyakorolt negatív hatások minimalizálása, persze a nyereség növelése mellett. A költséghatékony megoldások gyors identifikálása és implementálása érdekében szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, csökkentve ezáltal a beruházási és amortizációs költségeket, ill. minimalizálva az állásidőt.

Az áttervezés, retrofitálás tökéletes megoldás abban az esetben, mikor gazdaságilag nem indokolt a gyári berendezések teljes cseréjére.

MEGOSZTÁS

Több megoldás