auware-neg-endorsement
Keresés
Close this search box.

"Tegyünk a sikerért - spóroljunk pénzt, takarítsunk meg helyet és növeljük a termelés hatékonyságát!"

Naweb2_14_3 – upraveno
Automatizálási technológiánkat kifejezetten az adott ügyfél egyedi gyártásigényeire tervezzük, gondoskodva arról, hogy maximalizáljuk a gyártósorok kapacitását, egyben minimalizálva a ciklusidőt és az állásidőt.

Cikk megosztása

Az Auware Engineering rendkívüli gyártásoptimalizálási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinknek. Automatizálási technológiánkat az egyes ügyfelek termelési követelményeihez igazítjuk, gondoskodva a gyártósor-kapacitás maximalizálásáról és egyben a ciklusidő valamint az állásidő minimalizásáról. Ez értékes időt és pénzt takarít meg ügyfeleinknek, és elősegíti, hogy hosszútávon nagyobb termelékenységre és jövedelmezőségre tegyenek szert.

Magasan képzett szakembereink szorosan együttműködnek az ügyfelekkel, hogy megértsék igényeiket, és ezáltal olyan személyre szabott megoldásokat javasoljanak, melyek biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá teszik gyártási folyamatokat.

Ügyfelünk gyártóüzemében két gyártósor működött, melyek hasonló termékeket állítottak elő. A tulajdonosok azonban különböző kihívásokkal (hatékonyság, hely, energiafogyasztás, stb.) szembesültek a két különálló gyártósor fenntartása során. Ezért úgy döntöttek, hogy a hatékonyság növelése ill. a karbantartási költségek csökkentése érdekében a két gyártósort összevonják.

Miután a gyártóüzem tulajdonosai felvették velünk a kapcsolatot, csapatunk azonnal munkához látott. Alaposan elemeztük a meglévő gyártósorokat beazonosítva a megtartható és a retrofitálást igényelő gépeket. Mindehhez javaslatot tettünk új berendezések integrálására a termelékenység növelése ill. az állásidő csökkentése érdekében.

Csapatunk, a gyártóüzem vezetőségével szorosan együttműködve jelentős erőfeszítéseket tett a projekt érdekében. Felelősek voltunk a projekt irányításáért, megterveztük az elektromos rendszereket, leprogramoztuk a gépeket, és kidolgoztuk a mechanikai terveket. Elsődleges feladatunk az új gyártósor, a maximális hatékonyság és termelékenység érdekében való optimalizálása volt, miközben meg kellett felelnünk az üzem egyedi követelményeinek.

Munkánk gyümölcse egy korszerű, produktívabb és költséghatékonyabb, kiváló minőségű termékeket előállító gyártósor lett. A tulajdonosok nagyon meg voltak voltak elégedve az eredménnyel, számunkra pedig megtiszteltetés volt, hogy szerepet játszhattunk céljaik megvalósításában.

Az üzem csúcskapacitással működik, és példátlan mennyiségben gyárt terméket. Büszkék vagyunk arra, hogy jelentős szerepet játszottunk e rendkívüli teljesítmény elérésében, és alig várjuk, hogy egyéb kiegészítő innovatív projektekben is együttműködhessünk.

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!