Mindig a legjobb minőség megteremtésére és fenntarthatóságra összpontosítunk.

Magasan és speciálisan képzett, tapasztalt csapataink a helyi és nemzetközi műveletek, a minőség, a mérnöki munka és az innováció terén mindig az Auware Engineering megoldásainak élvonalában állnak.

A műszaki és mérnöki munkától kezdve a szoftverfejlesztésig, csapatunk változatos lehetőségeket kínál mindazoknak, akik rendelkeznek a gyártási lehetőségek növeléséhez szükséges szakértelemmel, elszántsággal és lendülettel.

Küldetésünk

Az Auware Engineering azzal a céllal jött létre, hogy magas színvonalú mérnöki és programozási szolgáltatásokat nyújtson helyi és globális szinten. Mindennapi célunk és küldetésünk, hogy rendkívüli színvonalú szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk, melyek megfelelnek az Ipar 4.0 minden követelményének és szabványának.

Víziónk

Ügyfeleinknek termelésük jövőjét biztosítjuk. Arra törekszünk, hogy az ipari automatizálási megoldásokkal kapcsolatos magasszintű szakértelmet és tapasztalatot igénylő területeken a legjobb választás legyünk az ügyfelek számára.

Az automatizálásban a jövő!

Feladatunk, hogy segítsünk rugalmasan reagálni az Ipar 4.0 izgalmas kihívásainak folyamatos fejlődésére, egyre jobban meghosszabbítva ezzel a termelés jövőjét.

Továbbra is az innováció, a tudás és a lehető legjobb megoldások, szolgáltatások útját járjuk. Ezeket követve jutottunk el idáig, és ezek kalauzolnak el bennünket a holnap kapujába!

Az Auware Engineering Kft. szakmai szolgáltatásokat és megoldásokat kínál az Ipar 4.0 és az ipari automatizálás területére fókuszálva, és bizonyítható kompetenciákkal rendelkezik a tervezés, a programozás, a projektáttervezés valamint a stratégiai tanácsadás terén.

Erősségünk a gyártásoptimalizálás, a karbantartás és a szabványosítás, különösen az autóiparban.

Egy alaposan és szisztematikusan képzett szakmai csapat kínálja szolgáltatásait és megoldásait Közép-Európa szerte elsősorban nagyvállalatok és kritikus fontosságú beszállítók számára. Olyan magas szintű szakértelmet igénylő területeken tevékenykednek, mint például az ipari vezérlések szoftverfejlesztése és az egyedi igény szerint személyre szabott célorientált szoftverfejlesztés, beleértve az élenjáró területek, pl. a mesterséges intelligencia alkalmazását valamint speciális automatizált célgépek és robotcellák tervezését, gyártását és üzembe helyezését az ügyfél igényei alapján.

Az ügyfelek igényeinek tökéletes megértése, a rugalmasság, a professzionális megközelítés, a magasszintű szakértelem és tapasztalat, a teljes megbízhatóság és a minőség iránti elkötelezettség, az ügyfelek elégedettsége valamint a hosszú távú kapcsolat nálunk alapvetésnek számít.

Az Auware Engineering teljes gyártósorok vagy részleges berendezések jelentős beszállítóinak is szolgáltatásokat nyújt, vállalva a teljes vezérlőrendszer programozását, a helyszíni üzembehelyezést és gyártás során a helyszíni támogatást.

Az Auware Engineering 2021 májusában a Central European Automation Holding kulcsfontosságú tagjává vált, jelentősen növelve ezzel annak további erőforrásokhoz és az ipari automatizálási szolgáltatásokra és megoldásokra összpontosító, magasan képzett szakemberek szélesebb portfóliójához való hozzáférését. Az AE szakembergárdája és az Automa CZ-vel valamint az Antra ID-vel, a két testvérvállalattal való együttműködést kihasználva, az Auware Engineering képes az autóiparban és más ipari szegmensekben tevékenykedő ügyfelei bármilyen ipari automatizálási igényét kielégíteni.