auware-neg-endorsement

Az újraiparosítás sikere veszélyben van, mivel nagyobb tudásra van szükség az automatizálás területén

industrialization
„Ha a pénz jelenti számodra a függetlenséget, soha nem éred azt el. Az egyetlen valós biztonság, amit az ember elérhet az életben, a felhalmozott tudás, tapasztal és képesség.” – Henry Ford

Cikk megosztása

Az ABB globális felmérése szerint, az európai vállalatok a egyre inkább úgy döntenek, hogy a tevékenységeiket inkább visszatelepítik az anyaországba (re-shoring), vagy valamelyik közeli régióba viszik (near-shoring). Ugyanakkor az európai vállalkozások 75 százaléka tervez robotikai- és automatizálási beruházásokat a következő három évben.

Az automatizálás iránti érdeklődés ellenére az oktatás és a képzés terén jelentős hiányosságok mutatkoznak. Noha az oktatásban dolgozó szakemberek 80%-a szerint a következő tíz évben a robotok és az automatizálás fogja meghatározni a foglalkoztatás jövőjét, jelenleg csak minden negyedik oktatási intézmény használ robotokat a tanítási programjában.

Trendteremtő szeretne lenni, és megbízható partnert keres az automatizálás és a robotika területén? Az Auware Engineering Kft. szakemberei speciális képzésben részesültek és speciális robotprogramozási ismeretekkel rendelkeznek.

Használja ki a rugalmas automatizálásban rejlő lehetőségeket, és váljon az újraiparosítás nyertesévé!

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!