Megoldásaink

Az Ipar 4.0 előretörő, izgalmas korszakában szakembereink figyelembe véve az ügyfél szempontjait, mindig az ügyfél céljait támogató legjobb megoldásokkal és szolgáltatásokkal állnak elő. Az ügyfél és termelésének alapos ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan előálljunk az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokkal.

Megoldásaink

Az Ipar 4.0 előretörő, izgalmas korszakában szakembereink figyelembe véve az ügyfél szempontjait, mindig az ügyfél céljait támogató legjobb megoldásokkal és szolgáltatásokkal állnak elő. Az ügyfél és termelésének alapos ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan előálljunk az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokkal.

Megoldásaink

In the growing and exciting era of Industry 4.0, our professionals consider the customer's point of view and always design the best solutions and services that support customers' goals. Knowing customers and their production inside-out allows us to rapidly design the best-fitting solutions to meet their needs.

Szakértőink magasszintű tudása, tapasztalata és speciális programozási képességei révén olyan automatizált rendszereket és megoldásokat vagyunk képes tervezni és építeni, melyek növelik a működés biztonságát, minőségét, termelékenységét és hatékonyságát.

Gyártásoptimalizálás

Az ügyfél termeléséhez igazított automatizálási technológia növeli a gyártósorok kapacitását, csökkenti a ciklusidőt, az állásidőt, valamint energiát és pénzt takarít meg.

Az Auware Engineering elemzi a gyártási folyamatot, és javaslatot tesz annak biztonságosabbá és gyorsabbá tételére. A gépek működése során megkeressük a hatékonyságot csökkentő okokat, és a rendszer gyenge pontjainak fejlesztésével elvégezzük a végső hibaelhárítást.

Ipari szoftverfejlesztés

Az Auware Engineering könnyen használható és módosítható szoftvertermékei elsősorban az ipari automatizálásban használatosak.

A szoftverek között éppúgy megtalálható a kisebb gyártóeszközöket támogató megoldások, például PLC-kről excel fájlokba történő adatmentést lehetővé tevő eszközök, mint a kisvállalati szoftvercsomagok fejlesztése. Egyedi igények alapján vállal szoftverkészítést ipari vezérlőkre és az azokhoz kapcsolódó kijelző felületekre.

A szoftvertesztelés akár az ügyfél telephelyén is történhet. A teszteredmények és az ügyfél visszajelzései alapján a szoftvert módosítjuk, és ismét teszteljük. A végleges szoftververzió elfogadása után betanítjuk a személyzetet, és átadjuk a dokumentációt.

Áttervezés

Tételezzük fel, hogy már több éve van működésben gyártó- vagy szerelősora, és egy újabb jelentős beruházás az Ön szempontjából nem hatékony. Ilyen esetben felajánljuk, hogy áttervezzük a gépeit.

Ha a régebbi gépeket az Ipar 4.0 normáihoz igazítjuk, elkerülhető az új berendezések beszerzése, és a gyár nulláról való felszerelésének szükségessége. Az áttervezés izgalmas alternatívájával lehetőség nyílik a meglévő ipari infrastruktúra környezetkímélő korszerűsítésére. A további funkciók implementálása a beruházási és amortizációs költségek jelentős csökkentését vonja maga után, valamint kevesebb állásidőt és minimális beavatkozást jelent a termelési folyamatba.

Szakembereink számára az áttervezés annyit jelenti, hogy új funkciókkal vagy technológiai megoldásokkal bővítik a régi rendszert. E megközelítés célja az üzleti folyamatok folytonosságára gyakorolt negatív hatások minimalizálása, miközben a nyereség nő. Az áttervezés ott kerül alkalmazásra, ahol gazdaságilag nem indokolt a gyári berendezések teljes cseréjére.

Robotprogramozás és karbantartás

Az Auware Engineering szakértői kiváló minőségű és precíz programozási szolgáltatásokat nyújtanak a környezetükkel interakcióba lépő és céljaikat elérő robotok számára.

Minden egyes berendezés igényel karbantartást: A robotok sem képeznek kivételt. A csúcstermelékenység és az egységesség garantálásához a karbantartás elkerülhetetlen. Ha a robotokat nem vetik alá rendszeres karbantartás ellenőrzéseknek, az alkatrészek és komponensek tönkremehetnek, ami a gyártás visszaeséséhez vagy leállásához vezethet.

A karbantartás ily módon -a kézikönyvben javasoltaktól függetlenül- történő ütemezésével elkerülhető a szerelési nehézségek miatti költséges, váratlan állásidő. A tervezett karbantartás ugyan rövid ideig leállíthatja a termelést, ez azonban töredéke a robot meghibásodása esetén kieső termelési időnek.

Ipari automatizálási gépek tervezése és építése

Az Auware Engineering Kft. a vevői igényekre szabott egyedi automata, félautomata célgépek tervezését, gyártását is vállalja. Legyen szó egyszerűbb összeszerelő állomásról vagy akár komolyabb szaktudást igénylő több robotos automata celláról, a cég tapasztalt mérnöki csapata felügyeli a folyamatot a tervezéstől, a gyártáson és a telepítési munkálatokon át, a garanciális szervíztevékenységig. Az automata gépek (át)építése a következő tevékenységeket foglalja magában:

  • Gépész és elektromos tervezés
  • Projektmenedzsment
  • Kapcsolószekrény gyártás
  • Beüzemelés
  • Vezérlés csere

A legjobbakkal működünk együtt