auware-neg-endorsement
Keresés
Close this search box.

„Az intelligencia mércéje a változás képessége.” – Albert Einstein

einstein
Az elmúlt évtized egyik legfontosabb trendje a termékek életciklusának drámai zsugorodása. Az életciklus összeomlásának eredményeként, a gyártósorok kétévente való újratervezése számos beszállító esetében már normának számít.

Cikk megosztása

Mindehhez a gyártási költségek 70%-át a termék jellemzői, 30%-át pedig a gyártási folyamat határozza meg. A képzett munkaerőből ill. a kedvező árból fakadó versenyelőny könnyen elveszhet, ha a gyártási folyamat lassú, nem hatékony, rugalmatlan vagy túl drága. A rendelkezésre álló gyártási terület hatékony kihasználása kulcsfontosságú!

Szakértői segítségre van szüksége a gyártósorok egyesítéséhez és átköltöztetéséhez? Az Auware Engineering Kft. meg tudja oldani két hasonló gépsor egyesítését, hogy ezáltal helyet lehessen megtakarítani a gyárban.

Vagy nagyobb rugalmasságra és redundanciára vágyik? Az Auware Engineering Kft. párhuzamos műveletekkel képes duplikálni a gépsorokat. Ha bármelyik sor meghibásodik, a gyártás többi része biztonságban van.

Az Auware Engineering Kft. az Antra ID Kft. és az Automa CZ s.r.o. együtt megépíti a gyártósort, megírja a PLC-alkalmazásokat, integrálja és karbantartja a gépsort.

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!