auware-neg-endorsement
Keresés
Close this search box.

A pandémia fellendítette az automatizálási forradalmat

data-analytics
Az elmúlt két évben a vállalatok általában mérsékelt sikerrel vették az informatika területén felmerülő akadályokat, így még mindig van hova fejlődni. A cégvezetők elvárásainak megfelelően a digitális megoldások gyakorlati segítséget nyújtanak.

Cikk megosztása

...a győztes pedig: az automatizálás

A döntéshozók szerint az üzleti folyamatok automatizálása a legsúlyosabb kihívás; a Dell felmérésében, a válaszadók 28,8 százaléka ezt a területet sorolta az első helyre. Azért is érdemes különös figyelmet fordítani erre a kérdésre, mert az automatizálás, a mesterséges intelligenciához és a gépi tanuláshoz hasonló korszerű technológiákkal kiegészítve különösen jól használható az adatelemzésben.

Ez azért lényeges, mert az adatok egyre fontosabb erőforrássá válnak, mivel az alkalmazottak, az ügyfelek és a vállalatnál használt különböző innovatív berendezések és IoT-eszközök sok információt generálnak. Ám csak az a cég képes versenyelőnyt kovácsolni az adataiból, mely helyesen és valós időben tudja azokat összegyűjteni, feldolgozni, elemezni és értelmezni, valamint az eredmények alapján döntéseket hozni.

Ön is szeretne versenyelőnyre szert tenni és növelni a nyereségét? Az Az Auware Engineering Kft. can mobilize the power of Central European Automation Holding (CEAH) részeként, annak kapacitását is ki tudja használni, hogy kész válaszokkal állhasson Ön elé!

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!