auware-neg-endorsement
Keresés
Close this search box.

SOGOS - FANAM VÁLLALAT A CENTRAL EUROPEAN AUTOMATION HOLDING RÉSZE LETT

2159d9d3-4389-4c6c-bfd2-cea47561a3d9
2023 szeptemberétől az otrokovicei cseh SOGOS – FANAM ipari vállalat a Central European Automation Holding (CEAH) csoport tagja lett.

Cikk megosztása

A SOGOS-FANAM vállalat a gumi- és gumiabroncsgyártás specifikus piacára fókuszáló különböző ipari megoldások és szolgáltatások elismert és megbízható szolgáltatója.

A cég több mint 20 éve foglalkozik gépek javításával, felújításával és korszerűsítésével, ideértve a tervezést és műszaki dokumentáció készítését is.

További specializációi közé tartozik a pneumatikus és elektromos elosztók egyedi- és sorozatgyártása, mint ahogy a csővezetékek telepítése, gyártása és összeszerelése, a nyomástartó edények javítása, a pótalkatrészek és csigatengelyek felújítása valamint a színesfém hegesztés és a formajavítás is. A SOGOS – FANAM ezen kívül csővezetékek (levegő, víz és egyéb közegek) teljeskörű kivitelezését is végzi.

A cég 1997-ben alakult, és kezdetben egyedi fémdarabok gyártására fókuszált. Később egyik meghatározó ügyfele, a Barum Continental igényei szerint bővítette működési területeit.

Jelenleg a SOGOS - FANAM több mint 100 embert foglalkoztat.

A vállalat fontos ügyfelei közé sorolható a Barum Continental és annak üzemei, a Matador, a Mitas, a Festo, a Fatra Napajedla stb.

A SOGOS-FANAM kombinált erőforrásai és szaktudása, valamint a CEAH már jól ismert tagjai, az Automa CZ, az Antra ID és az Auware Engineering együttesen lehetővé teszik a csoport számára, hogy a gyártási ügyfél-igények kielégítése érdekében magas színvonalú szolgáltatások még szélesebb skáláját kínálja.

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!