auware-neg-endorsement
Keresés
Close this search box.

Mi tartja vissza az automatizálástól?

716e3654-3c2c-4770-a0ee-cbc9b7a14ccd

Cikk megosztása

A robotizált munkafolyamatok száma egyre nő Magyarországon, hiszen a robotika minden reális számítás szerint az egyik legjobb rövid távú befektetés. Az ajánlatkérés után azonban sok vállalat lemond az automatizálási projektről, pedig a robotika még a legkisebb beszállító cég számára is lehetővé teszi a költséghatékonyság és a termelékenység növelését.

A közeljövőben minden eddiginél nagyobb költségnyomás nehezedik a fém- vagy műanyag alkatrész-beszállítókra. A versenyképesség megőrzésének kritériuma a működési költségek csökkentése és a hatékonyság növelése lesz. Szerencsére minden szükséges eszköz már most is rendelkezésre áll. A robotika a gyártás jelene és jövője, amely kiszámíthatóbbá teszi a termelést, kiváltja az egyre szűkülő emberi munkaerőt és csökkenti a selejtek számát.

Annak felmérése azonban, hogy egy adott gyártósor vagy munkafolyamat milyen mértékben robotizálható, nagyrészt szakértői feladat. Bízza ezt tapasztalt szakemberekre! Az Auware Engineering minden vállalati méretben kiválóan alkalmas az ipari automatizálás és a robotika minden területén.

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!