auware-neg-endorsement

Komissiózás: az olcsóbb és hatékonyabb munkavégzés módja

a2880051-7e4f-4024-933b-d55db24179de
A kézi komissiózási folyamatok költségesek és hibakockázatosak, ez pedig hatással van a raktári műveletekre is. Az Auware Engineering Kft. ezen kihívásokra megoldásként szolgáló olyan robotizált komissiózási megoldásokat kínál, melyek növelik a hatékonyságot, csökkentik a hibák számát valamint optimalizálják a helykihasználást.

Cikk megosztása

Az ellátási láncok új generációja nem működik robotika, automatizálás és mesterséges intelligencia nélkül. A komissiózás mindig is az egyik legköltségesebb és legmunkaigényesebb értékteremtő folyamatnak számított. A komissiózási feladatok több mint 90%-át még mindig kézzel végzik - ez a működési költségek nagyrészét felöleli. Az árukomissiózás során elkövetett egyetlen apró hiba tízszeres hatással lehet a későbbi raktári folyamatokra: késések, teljesítetlen rendelések, visszáruk és selejtes áruk formájában. Technológiai támogatás nélkül a rakodási ill. szállítási folyamatok lassúbbak, és több hibalehetőséggel járnak.

A technológia támogatása nélkül a rakodási és szállítási folyamatok is lassúvá és helytelenné válhatnak.

Az Auware Engineering Kft. partnercégei támogatásával logisztikai alkalmazások széles skálájához kínál teljeskörű termék- és megoldásportfóliót. Az Auware Engineering három okot sorakoztat fel a robot-komissiózás mellett:

  1. 1. A raktári komissiózás többnyire nem túl komfortos munkakörnyezetben zajlik, mivel a termékskála függvényében a munkát elképzelhető, hogy hidegben vagy melegben kell végezni. A logisztika ezért munkaerőhiánnyal küzd.
  2. 2. A robotok emberi beavatkozás nélkül napi 24 órában képesek komissiózni gyorsabban, és alacsonyabb hibaszázalék mellett.
  3. 3. Emberi munkaerő mellett nem lehet kihasználni a tér minden szegletét, tehát jelentős helymegtakarítás érhető el automatizált függőleges és vízszintes modulokkal.

Ez is érdekelheti...

Segítségre van szüksége a gépesítés és a termelés vonatkozásában?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!